onsdag 11 juli 2012

Efterlyses: Sol och värme!

Planen för dagen var först en träningsrunda med bästa vännen och därefter skulle jag, bara jag åka till klipporna för att där börja motarbeta "där-kommer-en-alvedon-gående"-kommentarerna jag visserligen inte hör från omgivningen, men som jag på något sätt KÄNNER att de tänker!

Men när jag vaknar så verkar det som om vädergudarna har tagit semester de med. Det var grått, grått, grått! Inte en tillnärmelsevis liten spricka i molntäcket som visade att där bakom fanns minsann solen!

Med långärmat istället för brottarlinnet gav jag mig ut i skogarna med väninnan! Bra där Maria! Även Beach2012 finns ju i tanken liksom! OM jag kommer dit någon gång vill säga! För när väl träningen var över så var molntäcket lika tätt som förut. En facebookvän rapporterade att solen skulle komma fram kl 12. 

Kl. 12.08 - INGEN SOL!

Det spelade ingen roll hur många gånger jag tittade ut genom fönstret den här eftermiddagen, det var INGEN SOL! Inom mig närde jag en önskan om att jag på något sätt kunde muta de där människorna på YR.no eller SMHI så att de kunde forsla hit högtrycken och solen å det snaraste. 

Självklart slår ödets ironi in så småningom, dvs.. när jag ställer mig vid spisen för att börja laga en osedvanligt god middag till kärleken (som INTE har semester och är GLAD att det är svalt på arbetet) Vad händer då när jag står där och pytsar i färsk rosmarin och oregano i grytan? Jodå, då minsann kom solen! Och sen, SEN var den framme titt som tätt! Men tydligen glömde vädergudarna att skicka med värmen.. för att sitta på balkongen och avnjuta middagen var uteslutet. Möjligen med fleecetröja då i så fall! Men våga vägra FLEECE på sommaren! Inte än så länge... i alla fall!!

Det är ju så HÄR det ska vara!



1 kommentar:

  1. Som du vet är jag kjolmänniska.
    En av de få principer jag har är: Inga strumpor mellan 1 maj - 30 september!!

    Jag köper min färg på ICA :-)
    Klarar inte riktigt av att göra reklam för Alvendon...

    Ingela

    SvaraRadera